Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spektakeltocht Norg

29 oktober 2017

Op zaterdag 29 november 2017 is Kunsterf Norg onderdeel van de Kunst- en Cultuurroute tijdens de Spektakeltocht Norg. De wandelaars en kunstliefhebbers worden op het Kunsterf ontvangen door kunstenaars Wilma Wassing en Jessica Lelieveld.

Over de Kunst- en Cultuurroute

De gemeente Noordenveld heeft een prachtige natuur. De kunst & cultuurroute laat je de natuur ervaren, je komt op verborgen paadjes, herontdekte plekken, kortom je ziet de omgeving uit een ander perspectief. Want naast de prachtige omgeving is er op het gebied van kunst en cultuur van alles te zien, te beleven.

Je wandelt 15 kilometer langs diverse locaties, soms kom je terecht in een schuur midden in de natuur, dan weer in de huiskamer bij een inwoner uit het dorp. Tijd om te zien, te beleven, te doen. De organisatie van De Spektakeltocht laat lokale talenten de wandelaar meenemen in de diversiteit van kunst en cultuur.

De Kunst & Cultuurroute start tussen 09:30 en 10:00 uur. De start en de centrale organisatie bevindt zich bij het Bewegingscentrum Norg aan de Eenerstraat 52a. Inschrijven voor de Kunst en Cultuur tocht is niet noodzakelijk, maar wel gewenst.

Schrijf je in via deze link >>

Over de Spektakeltocht

De Spektakeltocht in Norg is sinds 2014 een jaarlijks terugkerend wandelevenement in de herfstvakantie. De tocht wordt georganiseerd door het Bewegingscentrum Norg, de cultuurcoach en Beweegdorp Norg, in samenwerking met andere organisaties en vele vrijwilligers.

Elk jaar staan er diverse routes op het programma, in- en rondom het mooie dorp Norg. De routes hebben verschillende afstanden en afwisselende thema’s. Sommige thema’s komen vaak terug, andere routes hebben elk jaar een ander thema, maar er is altijd spektakel onderweg en we verrassen je onderweg steeds opnieuw. Dit jaar – zondag 29 oktober 2017 – kun je kiezen uit de Kunst & Cultuurroute van 15 kilometer, een Proef & Beleeftocht van 10 kilometer en de Natuurbelevingstocht voor gezinnen met kinderen van 5 kilometer.

Download hier de onderstaande poster.

Gegevens

Datum:
29 oktober 2017
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
http://spektakeltochtnorg.nl/

Locatie

Kunsterf Norg
Brinkstraat 1
Norg, Drenthe 9331 JE Nederland
+ Google Maps

Organisator

Spektakteltocht Norg
Bekijk de site van Organisator