Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Worteldagen 2022

3 juni 2022 - 6 juni 2022

Het unieke festival waarin studenten van diverse kunstacademies uit Nederland een performance maken dat geïnspireerd is op een intieme binnen- of buitenlocatie in het esdorp Norg. Maak kennis met locatietheater en laat je inspireren, aan het denken gezet worden, hardop lachen of ontroeren.

De duur van een performance ligt tussen de zeven en tien minuten. De organisatie van festival Worteldagen brengt een viertal performances bij elkaar, die zowel inhoudelijk als logistiek, bij elkaar passen. Dit heet een route. Het volgen van een route duurt een uur, deze start en eindigt op het festivaltterein. Het heeft kleinschalige opzet, met een maximum aan bezoekers van 15 per route. De routes worden, te voet of met de fiets, onder begeleiding van een gids bezocht.

Kaartjes voor een route kunnen vanaf woensdag 25 mei gereserveerd worden. Een kaartje voor een volwassene kost € 6,00 en voor kinderen onder de 12 jaar oud € 3,50. De fietsen bij een fietsroute zijn gratis. Kaarten kunnen ook ter plekke op het festivalterrein Kunsterf Norg gekocht worden, maar reserveren wordt aanbevolen.

Download hier de flyer van de Worteldagen 2022 >>

Bekijk hier de website van de Worteldagen >>

Reserveer een kaartje >>

Gegevens

Begin:
3 juni 2022
Einde:
6 juni 2022
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
http://www.worteldagen.nl/

Locatie

Kunsterf Norg
Brinkstraat 1
Norg, Drenthe 9331 JE Nederland

Organisator

Worteldagen
Telefoon
06-20769388
E-mail
info@worteldagen.nl
Bekijk de site van Organisator