Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open atelierroute Noordenveld

7 mei 2022 - 8 mei 2022

De Open Atelierroute Noordenveld wordt voor de 34ste keer georganiseerd door leden van Verkuno, de vereniging voor professionele beeldende kunstenaars en vormgevers in Noordenveld.

Tijdens dit weekend geven de ​Deelnemende kunstenaars u een blik in een ruimte die meestal gesloten blijft: hun atelier. Het atelier is voor kunstenaars niet alleen een werkplek. Het is vooral een plek voor reflectie, het zoeken naar inspiratie, zoeken ook naar manieren om vorm te geven aan dingen die ons raken.

Dit maakt deze route zo onderscheidend in de gemeente Noordenveld: geen expositie op een willekeurige locatie, maar bij de bron, waar kunst van hoog niveau ontstaat. U kunt kennis maken met kunstenaars en hun gastexposanten, luisteren naar hun inspiratiebronnen en beweegredenen, kijken hoe dat kunstwerk daadwerkelijk tot stand komt en u kunt het – als u er door geraakt wordt – ook kopen.

Dit jaar is er een prachtig luisterprogramma om van te genieten. Hiermee willen de beeldend kunstenaars steun bieden aan musici, die het al meer dan twee jaar zeer zwaar hebben.

Download hier het routeboekje >>

Locatie

Kunsterf Norg
Brinkstraat 1
Norg, Drenthe 9331 JE Nederland