Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open atelierroute Noordenveld

13 mei 2023 - 14 mei 2023

De Open Atelierroute Noordenveld wordt voor de 35ste keer georganiseerd door leden van Verkuno, de vereniging voor professionele beeldende kunstenaars en vormgevers in Noordenveld.

Kunsterf Norg maakt ook onderdeel uit van deze route. Het atelier van Wilma Wassing dat is gevestigd in de rode schuur van het Kunsterf is dan opengesteld. In het atelier van Wilma is ook werk te zien van Jessica Lelieveld, Ans Courtier en Nanette Darneviel.

Tijdens dit weekend geven de ​deelnemende kunstenaars u een blik in een ruimte die meestal gesloten blijft: hun atelier. Het atelier is voor kunstenaars niet alleen een werkplek. Het is vooral een plek voor reflectie, het zoeken naar inspiratie, zoeken ook naar manieren om vorm te geven aan dingen die ons raken.

Dit maakt deze route zo onderscheidend in de gemeente Noordenveld: geen expositie op een willekeurige locatie, maar bij de bron, waar kunst van hoog niveau ontstaat. U kunt kennis maken met kunstenaars en hun gastexposanten, luisteren naar hun inspiratiebronnen en beweegredenen, kijken hoe dat kunstwerk daadwerkelijk tot stand komt en u kunt het – als u er door geraakt wordt – ook kopen.

Lees meer >>

Locatie

Kunsterf Norg
Brinkstraat 1
Norg, Drenthe 9331 JE Nederland