Programma

Opening atelier – mei 2017
Worteldagen – 2 t/m 5 juni 2017
Open Monumentendagen en verkoop expositie – 9 & 10 september 2017

Opening atelier

In mei 2017 is de feestelijke opening van het atelier in de Rode schuur. Vanaf januari 2017 is er hard gewerkt om de Rode schuur te verbouwen tot atelier. Het atelier wordt gehuurd door beeldend kunstenaar Wilma Wissing. Exacte datum van de opening zal nog bekend gemaakt worden.

logo_worteldagen_zwartwit_004bWorteldagen 2017

De 12e editie van Worteldagen; het kleinschalig beeldend locatie theater festival in Norg van 2 t/m 5 juni 2017, in het Pinksterweekend.

Thema: In de wolken

Over Worteldagen

De kracht van festival Worteldagen blijft zoals in de afgelopen jaren; kleine groepjes mensen onder begeleiding van een gids bezoeken een route met daarin vier korte beeldende performances. Een route duurt gemiddeld een uur, fietsend of wandelend.

Kom naar Norg en laat je tijdens Worteldagen meevoeren naar bijzondere bestemmingen, check in bij de meest fantastische routes.

Er komen naar verwachting 50 theaterstudenten; Academie Minerva – Groningen, Hogeschool vd Kunst Utrecht – Utrecht, Academie v Popcultuur – Leeuwarden, Hogeschool vd Kunst, ArtEZ – Zwolle. Informatie over het programma en de kaartverkoop volgt nog. Lees meer op de website van Worteldagen.

Open Monumentendagen en verkoop expositie

Op 9 en 10 september 2017 zal tijdens de Open Monumentendagen de boerderij te bezichtigen zijn en vindt er een verkoop expositie plaats van meerdere exposanten, waaronder keramisten, ijzer en zilver smeden, en viltkunstenaars.