Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spektakeltocht Norg 2018

28 oktober 2018

Op 28 oktober is Kunsterf Norg onderdeel van de Kunst- en Cultuurroute tijdens de Spektakeltocht Norg.

Over de Kunst- en Cultuurroute

De gemeente Noordenveld heeft een prachtige natuur. De kunst & cultuurroute laat je de natuur ervaren, je komt op verborgen paadjes, herontdekte plekken, kortom je ziet de omgeving uit een ander perspectief. Want naast de prachtige omgeving is er op het gebied van kunst en cultuur van alles te zien, te beleven.

De kunst- en cultuurroute is dit jaar geschikt voor alle leeftijden. De afstand is 5 kilometer en staat in het teken van ‘Het betoverde bos’. 
Dwarrelende herfstblaadjes, verstopte dieren, sprookjesachtige figuren, dromerige geluiden, kleuren en geuren. Laat je onderdompelen in het prachtige bos van Norg en geniet van deze unieke belevenis voor het hele gezin. 
Samen wandelen, samen luisteren, samen ruiken, samen maken, samen voelen, samen genieten. Alle ingrediënten voor een heerlijke herfstdag herinneringen maken in Norg.

De route gaat over onverharde wegen en smalle paadjes. Houd hier rekening mee als het gaat om schoeisel en kinderwagens.

De Kunst & Cultuurroute start tussen 09:30 en 10:00 uur. De start en de centrale organisatie bevindt zich bij het Bewegingscentrum Norg aan de Eenerstraat 52a. Inschrijven voor de Kunst en Cultuur tocht is niet noodzakelijk, maar wel gewenst.

Schrijf je in via deze link >>

Over de Spektakeltocht

De Spektakeltocht in Norg is sinds 2014 een jaarlijks terugkerend wandelevenement in de herfstvakantie. De Spektakeltocht wordt georganiseerd door het Bewegingscentrum Norg, de cultuurcoach en Beweegdorp Norg, in samenwerking met andere organisaties en vele vrijwilligers.

Elk jaar staan er diverse routes op het programma, in- en rondom het mooie dorp Norg. De routes hebben verschillende afstanden en afwisselende thema’s. Sommige thema’s komen vaak terug, andere routes hebben elk jaar een ander thema, maar er is altijd spektakel onderweg en we verrassen je onderweg steeds opnieuw.

Dit jaar – op zondag 28 oktober – kun je kiezen uit een gezinsroute van 5 km, met als thema “Het BetoverdeBos”, een Natuurbelevingstocht van 10 km en een Proef & Beleeftocht van 15 km.

De start en de centrale organisatie bevindt zich bij het Bewegingscentrum Norg aan de Eenerstraat 52a

Gegevens

Datum:
28 oktober 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
http://spektakeltochtnorg.nl/

Locatie

Kunsterf Norg
Brinkstraat 1
Norg, Drenthe 9331 JE Nederland

Organisator

Spektakteltocht Norg
Bekijk de site van Organisator