Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Folly Art Norg 2021

1 augustus 2021 - 29 augustus 2021

€10

Dwaasbouwers: kunstenaars, architecten, vormgevers en hobbyisten die een folly ontwerpen en verwezenlijken. We nodigen je uit om alle 16 folly’s te bekijken in de prachtige natuur van noord Drenthe.

De definitie van een folly kan van alles zijn. Noem het een nutteloos bouwwerk, een object met een speciaal verhaal of kunst in de openbare ruimte.

Dit jaar is Folly Art een wandeling van ruim 7 km. Het routeboekje is verkrijgbaar bij Kunsterf Norg en is tevens het vertrekpunt van de route.

Over Folly Art Norg

Folly Art Norg is een wedstrijd. De makers sturen aan het begin van het kalenderjaar een plan en maquette in. Na een ontmoeting met en een presentatie door de genomineerde makers, wordt door Stichting Amonet de definitieve selectie van deelnemers gemaakt. Een week voor het evenement komen de makers naar Norg en bouwen met een klein budget hun folly.

De folly route

Als bezoeker van Folly Art Norg start je bij Kunsterf Norg. Hier kun je alle informatie krijgen die nodig is om een geslaagde folly tocht te maken. Koop daar voor €10 het boekje met informatie over de makers, de folly’s en de route.

Ook is er op het terrein gelegenheid om je mening en ideeën achter te laten. Voor de organisatie en de makers is het leuk om te lezen wat je er van vond en of je een favoriet hebt. Dus kom vooral na de wandeling terug op het terrein.

Lees meer op de website Folly Art Norg >>

Gegevens

Begin:
1 augustus 2021
Einde:
29 augustus 2021
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Site:
http://www.follyartnorg.nl/bezoekers/

Locatie

Kunsterf Norg
Brinkstraat 1
Norg, Drenthe 9331 JE Nederland