Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Worteldagen 2018

18 mei 2018 - 21 mei 2018

Tijdens de Pinksterdagen, van 18 t/m 21 mei-2018, wordt festival Worteldagen voor de 13e keer georganiseerd in Norg, gemeente Noordenveld / Drenthe, met als thema  “onuitputtelijk”. Het festival gaat dit jaar weer van start op het Kunsterf Norg aan de Brinkstraat 1 in Norg, zowel in en rondom het erf van deze prachtige Saksische boerderij, voorheen een locatie voor meerdere studenten tijdens het Worteldagen festival. Een bijzonder mooie plaats voor een bijzonder festival.

Over Worteldagen

De kracht van festival Worteldagen blijft zoals in de afgelopen jaren; kleine groepjes mensen onder begeleiding van een gids bezoeken een route met daarin vier korte beeldende performances. Een route duurt gemiddeld een uur, fietsend of wandelend.

Kom naar Norg en laat je tijdens Worteldagen meevoeren naar bijzondere bestemmingen, check in bij de meest fantastische routes.

Er komen naar verwachting 50 theaterstudenten; Academie Minerva – Groningen, Hogeschool vd Kunst Utrecht – Utrecht, Academie v Popcultuur – Leeuwarden, Hogeschool vd Kunst, ArtEZ – Zwolle. Informatie over het programma en de kaartverkoop volgt nog.

Lees meer op de website van Worteldagen.

Gegevens

Begin:
18 mei 2018
Einde:
21 mei 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
http://www.worteldagen.nl/

Locatie

Kunsterf Norg
Brinkstraat 1
Norg, Drenthe 9331 JE Nederland
+ Google Maps

Organisator

Worteldagen
Telefoon:
06-20769388
E-mail:
info@worteldagen.nl
Website:
http://www.worteldagen.nl/